Tilbud

Autel IM608 Nøgle programmerings system – Avanceret

Varenummer: IM608

1-3 dages levering

Nyhed Fremad stormende Kinesiske Autel , har begået dette meget omfattende sæt til Nøgle kodning og Startspærre Arbejde under navnet Autel IM608.

Meget Spændende projekt med masser af muligheder for både mere enkel nøgle kodning samt meget avanceret kodning dybt i bilernes moduler.

Pris: 44.999,95 DKK 39.999,95 DKK

Varenummer (SKU): IM608. Kategorier: , , .
 

Beskrivelse

Anbefales til specialister.

Med denne store pakke kan der udføres rigtig mange forskellige kodnings funktioner i op mod 80 forskellige køretøjs mærker.

Systemet er tænkt som en løsning som kan bruges til løsning af stort set alle typer startspærre problematikker.

Der medfølger et meget stort tilbehørs program , foruden Tabletten med OBD tilslutning , Nøgle læser og Eeprom brænder.

Bemærk der feks også medfølger mange sokler til at montere hukommelser som Eeproms, flash hukommelser  og MCU er på via aflodning fra styreenheder og på lodning på soklen.

Med dette markerer Autel også at dette ikke er et sæt for begyndere , kræver helst at du har god lodde teknik og helst et ESD beskyttet LAB til rådighed, for ikke at beskadige bilernes styreenheder.

Har du ikke SMD lodde udstyr og styr på lodde teknikken på elektronik tekniker niveau , anbefaler vi ikke at du begiver dig ud i at benytte dette sæt på kørende biler da det kan lave stor skade på bilernes styrebokse.

Når dette så er sagt er dette et yderst spænende produkt som den rette kan komme langt med.

 

Er du du nybegynder inden for nøgle kodning eller måske blot ikke ønsker at arbejde på specialist niveau med at lodde i styreenheder mv. anbefaler vi at du tager et kik på det super smarte udstyr fra Britiske “the Diagnostic Box” som vi også forhandler hos nic-tec dette udstyr er , lettere at benytte uden at skulle have stor ekspert viden og forholdsvis billigt at komme igang med,  foreksempel skal du ikke vide om chippen i nøglen er en PCF7936 eller Megamos48 hos the diagnostic boks kaldes de blot Rød , Grøn og Blå. Du kan se mere om de Engelsk producerede produkter fra “The Diagnostic Box” Her

Tilmeld dig vores nyhedsbrevFå opdateringer om vores aktiviteter & arrangementer

[wt_cli_category_widget]