Tilbud

Bulldog PHM25 Super Kraftig induktionsvarmer på 2,5 KW Vandkølet Bordmodel

Varenummer: PMH25 R5 H4-1-1

1-3 dages levering

Ultra kraftig 2.5Kw Power induktions varmer fra Bulldog tools model PMH25 med vandkøling helt ud i spolerne så kun emnet du ønsker at varme på bliver varmt.

Kraftig bord model med separat vandkølet  power unit  som kan benyttes til meget krævende opgaver og længere varende arbejde.

Let at benytte.

 

Pris: 14.999,95 DKK 9.999,95 DKK

1 på lager

Varenummer (SKU): PMH25 R5 H4-1-1. Kategorier: , .
 

Beskrivelse

Ny Ultra Kraftig induktions varmer fra Bulldog Tools.

kraftig bord model med Vandkøling , sparer solerne da disse holdes kolde , og maskinen slår ikke fra selv ved længerere varende brug.Med den store effekt på hele 2.5kw kan meget store emner varmes.
Induktionsvarmer benyttes til at løsne fastsiddende bolte og andre genstridige og rustne metal genstande legende let og uden brug af åben ild.

Benyttes i stedet for den traditionelle gasbrænder med mange klare fordele som f.eks. ingen flammer som kan antænde og smelte plast dele o.lign.
Ingen afhængighed af fyldte gasflasker, kun en normal 230v stikkontakt.
Let og enkel at benytte. Vælg blot den bedst passende udgangsspole og indsæt den i induktions varmeren  og tænd for strømmen. Efter et øjeblik har du rødglødende varme til rådighed uden åben ild – enkelt og let.

Leveres med 3 forskellige udgangsspoler  med vandcirkulation.

Har du behov for andeledes spoler kan disse fremstilles af almindelig kobber “bremserør” som findes på de fleste værksteder i forvejen.

Effekt hele 2500W

 

Tank fyldes med 3 liter vand

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrevFå opdateringer om vores aktiviteter & arrangementer

[wt_cli_category_widget]