Tilbud

iCarsoft i906 scanner til Volvo og SAAB

Varenummer: i906 R3H2

1-3 dages levering

1. generations iCarsoft i906 bilscanner til alle modeller fra Volvo og Saab fra 1996 og frem. Perfekt startermodel til gør-det-selv-brugeren, som ønsker at udlæse og slette fejl på bilens primære systemer – og ikke kun motordiagnose som ved de billigste OBD testere.

Pris: 899,95 DKK

1 på lager

Varenummer (SKU): i906 R3H2. Kategorier: , , , , .
 

Beskrivelse

iCarsoft i906 multisystem scanner

iCarsoft i906 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til Volvo og Saab modeller fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. OBS! reset-funktioner til eks. olie- og bremseskift kræver iCarsoft VOL II til Volvo og Saab, som er en udvidet og mere avanceret version af i906-scanneren.

iCarsoft i906 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.

Leveres med følgende: 

  • Håndholdt iCarsoft i906 scanner for Volvo og Saab
  • Opbevaringstaske
  • OBD-kabel
  • USB opdateringskabel
  • Dansk manual
  • Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under ’tilmeld’ og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.

Flere funktioner? Tjek disse scannere:
Har du også brug for reset-funktioner i forbindelse med eks. olie- og bremseskift, så anbefaler vi den større iCarsoft-serie Vol II for Volvo og Saab.

Eller alternativt en større maskine som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som dækker alle bilmærker + servicefunktioner.

iCarsoft i906 scanner til Volvo og Saab

i906-Scanneren har en 2,8” farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft i906 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver Volvo eller Saab fra 1996 og frem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevFå opdateringer om vores aktiviteter & arrangementer