iCarsoft i907 scanner til Renault og Dacia

Varenummer: i902 R3H6

1-3 dages levering

999,95 kr.

Pris inkl. 25% moms.

1. generations iCarsoft i907 bilscanner til alle modeller fra Renault og Dacia fra 1996 og frem. Perfekt startermodel til gør-det-selv-brugeren, som ønsker at udlæse og slette fejl på bilens primære systemer – og ikke kun motordiagnose som ved de billigste OBD testere.

LÆS MERE

ICS Anbefalede tilkøb

 • *

  OBD forlængerkabel 3 meter – Letter arbejde uden for bilen + Original price was: 499,95 kr..Current price is: 299,95 kr..
  Batterioplader til Bil, MC, knallert og scooter 12V & 24V 8A / 4 A Anbefales ved hobby diagnose arbejde. + Original price was: 749,95 kr..Current price is: 349,95 kr..
  Opdatering til nyeste sw og installation af dansk software på din nye tester (ikke refunder bar ydelse) + 499,95 kr.
Varenummer (SKU): i902 R3H6 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

iCarsoft i907 multisystem scanner

iCarsoft i907 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til Renault og Dacia fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. OBS! reset-funktioner til eks. olie- og bremseskift kræver iCarsoft RT II til Renault og Dacia, som er en udvidet og mere avanceret version af i907-scanneren.

iCarsoft i907 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.

Leveres med følgende: 

 • Håndholdt iCarsoft i907 scanner til Renault og Dacia
 • Opbevaringstaske
 • OBD-kabel
 • USB opdateringskabel
 • Dansk manual
 • Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under ’tilmeld’ og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.

Flere funktioner? Tjek disse scannere:
Har du også brug for reset-funktioner i forbindelse med eks. olie- og bremseskift, så anbefaler vi den større iCarsoft-serie iCarsoft RT II til Renault og Dacia

Eller alternativt en større maskine som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som dækker alle bilmærker + servicefunktioner.

iCarsoft i907 scanner til Renault og Dacia

i907 scanneren har en 2,8” farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft i907 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver Renault og Dacia fra 1996 og frem.