Tilbud

iCarsoft MB V1.0 scanner til Mercedes Benz, Sprinter og SMART

Varenummer: MB 1.0 R2H3

1-3 dages levering

iCarsoft MB V1.0 bilscanner udvidet med olie-, service- og batterireset til alle modeller fra Mercedes Benz fra 1996 og frem. Perfekt startermodel til gør-det-selv-brugeren, som ønsker at udlæse og slette fejl på bilens primære systemer – og ikke kun motordiagnose som ved de billigste OBD testere.

Pris: 1.249,95 DKK 638,95 DKK

1 på lager

ICS Anbefalede tilkøb

 • OBD forlængerkabel 3 meter – Letter arbejde uden for bilen - 499,95 DKK 299,95 DKK
  Batterioplader til Bil, MC, knallert og scooter 4A Anbefales ved hobby diagnose arbejde - 499,95 DKK 299,95 DKK
  Video boroskop med 3.5″ farve skærm og Lion batteri & video out - 2.498,75 DKK 1.499,95 DKK
Varenummer (SKU): MB 1.0 R2H3. Kategorier: , , , .
 

Beskrivelse

iCarsoft MB V1.0 II multisystem scanner

iCarsoft MB V1.0 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til Mercedes Benz fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. iCarsoft MB V1.0 er en udvidet version af 1. generations iCarsoft og indeholder bl.a. olie-, batteri- og servicereset. OBS! har du behov for endnu flere funktioner, så tjek vores iCarsoft MB II, som tilbyder yderligere funktioner som eksempelvis bremseskift. Både iCarsoft MB V1.0 og iCarsoft MB II er mere avancerede versioner af 1. generations iCarsoft.

iCarsoft MB V1.0 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.

Leveres med følgende: 

 • Håndholdt iCarsoft MB V1.0 scanner til Mercedes Benz
 • Opbevaringstaske
 • OBD-kabel
 • USB opdateringskabel
 • Dansk manual
 • Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under ’tilmeld’ og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.

Flere funktioner? Tjek disse scannere:
Har du også brug for reset-funktioner i forbindelse med eks. bremseskift, så anbefaler vi den større iCarsoft-serie iCarsoft MB II til Mercedes Benz.

Eller alternativt en større maskine som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som dækker alle bilmærker + servicefunktioner.

iCarsoft MB V1.0 scanner til Mercedes Benz

MB V1.0 scanneren har en 2,8” farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft MB V1.0 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver Mercedes Benz fra 1996 og frem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevFå opdateringer om vores aktiviteter & arrangementer