Skip to main content

About Nic-Tec

Nic-Tec er mindre men forsat innovativ firma grundlagt i 2006 vi arbejder med elektroniske special løsninger med hoved område inden for Auto Lastbil Bus og MC.

Firmaet startede med en lille egen produktion som dog siden er blevet suppleret kraftigt af import fra forskellige samarbejds partnere fra verden.
Vi udvælger løbende de bedste produkter for at sikre vores kunder altid får fuld valuta for pengene. Der er dog forsat produkter som fremstilles lokalt i Danmark.

Nic-Tec har fra starten benyttet internettet som platform til at nå ud til vore mange kunder over hele landet, dog hele tide supporteret af god support via email og telefon da det er helt naturligt for os at have kunden “tæt” på.
Internettet giver flere fordele, det muligt at drive rationelt og dermed give kunden fuld valuta for pengene og samtidigt satser vi hos nic-tec at give kunden 24timers kunde service via vores online forum http://forum.nic-tec.dk hvor support krævende produkter får tildelt deres egen produkt side hvor de seneste opdateringer kan hentes.
Efter at de store produkter er kommet med, er vi også begyndt at køre ud og fremvise og demonstrere vore produkter da dette er naturligt når der skal tages beslutninger om større investeringer.

Vi har til en start specialiseret os inden for diagnose systemer både til privat som professionel og har efterhånden opbygget en ganske stor kompetance på dette interessante med bestemt ikke enkelte område.
Derfor kan vi altid finde den bedste løsning netop til dig da vi kender produkterne ind og ud, nogle skal have flere små testere og andre er best kørende med en større total løsning.

Ved siden af salg og service af diverse elektroniske produkter tilbyder nic-tec også i et voksende omfang reperation af elektroniske enheder samt tilpasning af startspære nøgler til de fleste bilmærker.

01.02-2017 udvider vi og flytter til nye og større lokaler på Amalienborgvej 31 9400 Nørresundby

Velkommen til og rigtig god fornøjelse her på siden.

Pierre nicolaj Juhl

www.nic-tec.com