Tilbud

TMPro Software modul 145 – Nøglekopimaskine til Philips Crypto 2-taster (HITAG2, ID46, TP12) på JMA TPX3/4-transpondere

Varenummer: TMP SW 145

1-3 dages levering

1.781,25 kr.

Pris inkl. 25% moms.

TMPro Software modul 145 – Nøglekopimaskine til Philips Crypto 2-taster (HITAG2, ID46, TP12) på JMA TPX3/4-transpondere

LÆS MERE
Varenummer (SKU): TMP SW 145 Kategori:

Beskrivelse

Softwaremodul 145 – Nøglekopimaskine til Philips Crypto 2-taster (HITAG2, ID46, TP12) på JMA TPX3/4-transpondere
Modulet hjælper dig med at kopiere Philips Crypto 2-taster (HITAG2, ID46, TP12) til JMA TPX3/4 – Errebi TX4/TX4SA transpondere.
For at udføre kloning procedure, du har brug for køretøj til at være sammen med dig,ikke kun nøglen.
VIGTIGT: Du skal bruge JMA TPH-klon eller 46 dekoder til at arbejde med denne software.
TPH-kloning skal tilsluttes PC COM-port (eller via USB-COM-konverteringsprogram, hvis din pc ikke har ren COM-port) via simpelt konverterkabel. Konverterekabel er OBLIGATORISK! Kabel, der leveres med TMPro boks er ikke til tilslutning JMA TPH klon til pc. Hvis kloner har to COM-porte, skal du tilslutte kloning til pc’en ved hjælp af VENSTRE-porten til TPH-kloning. Du kan ikke bruge USB-port af klon til at forbinde den til pc, USB-port er til software opgradering af TPH klon. Cloner har også brug for 12v forsyning for at arbejde, “plus” er i midten af stikket. Hvis du vil tilslutte både TPH- og TPX-klonere i én kæde ved hjælp af konverteringskabel, skal du slutte TPH-klon til pc og tilslutte TPX-klon til den rigtige port til TPH-klon. Kabel mellem TPH og TPX klon behøver ikke konverter.

Bestilling af dette softwaremodul kræver, at du har TMPro Base-hardware fra før, hvis du ikke har dette, skal du også bestille dette , du kan finde det her.