Tilbud

Bulldog PHM25 Super Kraftig & Robust induktionsvarmer på 2,5 KW vandkølet Bordmodel

Varenummer: PMH25 PP2

1-3 dages levering

Ultra kraftig 2.5Kw Power induktions varmer fra Bulldog tools model PMH25 Med farve LEd display som gør det let at se og indstille styrken  & vandkøling  helt ud i spolerne så kun emnet du ønsker at varme på bliver varmt.

Kraftig bord model med separat vandkølet  power unit  som kan benyttes til meget krævende opgaver og længere varende arbejde.

Giver også god “side” varme hvor det ikke er muligt at få spolerne rundt om emnet , special spole til side varme medfølger som standart.

Let at benytte.

Pris inkl. 25% moms

Pris: 7.499,95 DKK

8 på lager

Varenummer (SKU): PMH25 PP2. Kategori: .
 

Beskrivelse

Ny Ultra Kraftig induktions varmer fra Bulldog Tools.

kraftig bord model med Vandkøling , sparer solerne da disse holdes kolde , og maskinen slår ikke fra selv ved længerere varende brug.Med den store effekt på over 2.5kw kan meget store emner varmes.
Induktionsvarmer benyttes til at løsne fastsiddende bolte og andre genstridige og rustne metal genstande legende let og uden brug af åben ild.

Benyttes i stedet for den traditionelle gasbrænder med mange klare fordele som f.eks. ingen flammer som kan antænde og smelte plast dele o.lign.
Ingen afhængighed af fyldte gasflasker, kun en normal 230v stikkontakt.
Let og enkel at benytte. Vælg blot den bedst passende udgangsspole og indsæt den i induktions varmeren  og tænd for strømmen. Efter et øjeblik har du rødglødende varme til rådighed uden åben ild – enkelt og let.

Leveres med 3 forskellige udgangsspoler  med vandcirkulation.

Har du behov for andeledes spoler kan disse fremstilles af almindelig kobber “bremserør” som findes på de fleste værksteder i forvejen.

Effekt min 2500W trækker dog i praksis op til 2700+kw

 

Tank fyldes med 3 liter vand

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrevFå opdateringer om vores aktiviteter & arrangementer