Tilbud

Føler for COP tændingssystemer for oscolliscope

Varenummer: COP R15H1

1-3 dages levering

Original price was: 499,95 kr..Current price is: 399,95 kr..

Pris inkl. 25% moms.

Special føler for udmåling af COP tændings systemer hvor spolen er placeret direkte på toppen af tændrøret.

LÆS MERE

2 på lager

Varenummer (SKU): COP R15H1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Special føler som sammen med oscolliscope benyttes til at udmåle og sammenligne COP tændings systemer som er den nye type som hat tændspolen placeret direkte oven på tændrøret.
COP Føleren fra nic-tec.com opfanger signalet som induceres i tændspolen og transformerer tændings kurveformen til en spænding som kan ses på oscilloscope skærmen.
Denne kurve form har direkte sammenhæng med størrelsen af gnisten.
Bemærk da signalet opfanges ved at holde COP føleren i nærheden af COP tændspolen vil signal størrelsen variere alt efter afstand og COP tænding system type, derfor kan føleren ikke præcist udmåle spændingen størrelsen, men benyttes til sammenligning mellem cylindrene og på den måde kan det ses hvis et tændrør mangler energi.

Hvad er  COP?

COP står for Coil-On-Plug elektronisk tænding. I COP automobil tændinger er der ingen højspændings kabler, og tændspolen er placeret direkte på toppen af tændrøret. I de fleste tilfælde er spolerne placeret i topstykket oven på motor blokken. Dette er den bedste placering da spolerne ikke opvarmes af udstødnings gasserne her. Med andre ord –  COP er tændings systemet som benyttes i den moderne bil. Fraværet af højspændings tændkabler betyder en betydelig forbedring af stabiliteten af tændings systemet og færre lekager. Ved at benytte en separat spole på toppen af hvert tændrør kan max motor hastighed også øges.
M scope, M-Scope, Pico scope, picoscope Pc Oscolliscope 2 Kanals PC OscilloScope for USB komplet kit