Skip to main content

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages eller vi har indgået en aftale om en ydelse.

Varer

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@nic-tec.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Ved køb af forseglede lyd/billedoptagelser og edb-programmer bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.

Hvis du fortryder købet, bedes varerne sendes til os som erhvervspakke eller sporbart brev.

Nic-Tec ApS
Amalienborgvej 31
9400 Nørresundby (Aalborg)

OBS VIGTIGT Send venligst IKKE forsendelser til os til afhentning i pakkebokse & posthuse da vi ikke har mulighed for at afhente pakker rundt omkring i byen og som firma ofte slet ikke får besked når disse er klar til afhentning.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale pr mail.

Ydelser
Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Bookes der en forkert reparation, og det viser sig at der er noget andet galt med varen, vil vi kontakte dig i forhold til at finde en løsning.

Fortrydelsesretten for ydelser frafalder når den er fuldt udført.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer over 25Kg Palle produkter dæk apparater lifte mv.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1250kr.

Køb fragtlabel her

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder aftalen, dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform,end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for ydelser

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.

Rimelige omkostninger dækker vores forbrug af Timeløn, Reservedele, værksteds materialer, hjemtagelse af dokumentation mv.

Særligt for varer

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Nic-Tec ApS
Amalienborgvej 31
9400 Nørresundby (Aalborg)

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Download standardfortrydelsesformularen her.