Tilbud

Launch X-431 O2-1 Scopebox 4 Kanal oscilloskope for Euro Tab II & III samt EuroLink

Varenummer: X-431 O2-1 R9_H2

1-3 dages levering

Original price was: 14.999,95 kr..Current price is: 9.999,95 kr..

Pris inkl. 25% moms.

Prisen er inkluderet i prisen. Moms

Automotive OscilloScope hjælper med hurtigt at lokalisere og evaluere fejlene i elektroniske enheder og ledninger til biler.

O2-1 Scopebox kan ikke kun fange kredsløbssignalet hurtigt, men også langsomt vise bølgeform, der skal observeres og analyseres.

Det kan optage og gemme den testede signalbølgeform, hvilket gør fejlanalysen meget praktisk.

LÆS MERE

3 på lager

Varenummer (SKU): X-431 O2-1 R9_H2 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Scopebox kan bruges med to apps på LAUNCH X-431 EURO TAB2: OscilloScope og Ignition Scope.

Funktioner

 • 23 automatiske målinger: 23 slags automatiske målinger vises på én skærm, som er klare på et øjeblik, og kan vælges ved at trykke. Det understøtter en-key clearing, hvilket eliminerer den kedelige gentagne gange at dreje sider og søge, og gør automatisk måling let og bekvemt.
 • Effektiv udløserfunktion: Støtte kant, puls bredde og andre udløsere. Intuitive udløserindstillinger og hurtigt udløserkildeskift gør den sværeste del af oscilloskopapplikation ekstremt let.
 • Høj opbevaringsdybde: Med en opbevaringsdybde på op til 50 M sammen med zoomteknologi kan både det overordnede billede og detaljerne vises fuldt ud; det øverste område kan gennemses globalt, og det nederste område kan søges efter detaljer, så fejlfindingshastigheden er mere end fordoblet
 • Speciel hurtigbutikfunktion: Bølgeformen kan hurtigt gemmes med en nøgle, og almindelige oscilloskoper har brug for 3 til 5 trin for at opnå dette trin, hvilket kan spare mere end 70% tid.
 • Praktisk markørdrift: Tænd for de vandrette og lodrette markører med henholdsvis én tast. Hver markør kan trækkes uafhængigt, og markørsporing kan også realiseres direkte ved simpel fremhævningsberøring, og den samlede effektivitet øges med mere end 80%.
 • Input til virtuelt tastatur: Når du indtaster navne og tegn, kan almindelige desktop oscilloskoper kun bruge knappen til at “vanskeligt” rotere én efter én for at vælge input, mens denne scopebox kan klikke på den bløde tastatur til input, hvilket forbedrer effektiviteten med mere end 90%.
 • Tilpas og indlæs systemindstillinger: En række foretrukne systemindstillinger kan angives og gemmes som konfigurationsfiler. Senere kan du indlæse konfigurationsfilen direkte til visning i henhold til personlige indstillinger uden gentagne indstillinger.
 • Waveform-optagelse og -afspilning: Bølgeformen kan optages og gemmes, og så kan den tilbagekaldes direkte som en referencekanalbølgeform til visning.
 • Understøttelse af bølgeforme matematiske operationer: Det understøtter beregning af addition, subtraktion, multiplikation og opdeling af to kanalbølgeformer og understøtter også FFT (Fast Fourier Transform).
 • Understøtter flere biltests: såsom kredsløb, sensorer, aktuatorer, tændingstest, kommunikationstest og kombinationstest. Der er forudindstillede parametre, og der findes specifikke forbindelsesmetoder for hver test.
 • Se youtube video her:

Leveres i kuffert incl følgende udstyr:
1 x 4 Channel storage oscilloscope.
2 x HT201 Attenuator
1 x Double Clamp Power line
1 x Secondary Ignition Pickup
4 x HT30 BNC Test Leads
1 x Needle set
1 x USB Cable A-B (connects to Euro Tab)
2 x Multimeter Probe Black
2 x Multimeter Probe Red
2 x Crocodile Chuck Black
2 x Crocodile Chuck Red
1 x Manual / spec for 02-1 Oscilloscope