Tilbud

OBDLink SX med ELM Protekoller til OBD Renolink MultiEcuscan mv.

Varenummer: OLSX R5H4

1-3 dages levering

499,95 kr.

Pris inkl. 25% moms.

OBDLink SX OBD USB PC Scanner med support for E-OBD CANBUS.
Obdlink SX erstatter også og overgår også de tidligere “ELM” interfaces og kan dermed benyttes til de samme APPS som var designet til nu udgåede ELM327,ELM323 mv.
Anbefales også til RenoLink software for Renault og Dacia & Multiecuscan for Fiat og Alfa Romeo For Ford via Forscan anbefales OBDLINK EX i stedet som også  passer til Renolink og MultiEcuScan

LÆS MERE

21 på lager

Anbefalede tilkøb

 • *

  OBD forlængerkabel 3 meter – Letter arbejde uden for bilen + 299,95 kr.
  Adaptor sæt for MultiEcuScan + 349,95 kr.
  USB Kabel for Alfa Romeo Fiat og Lancia for modeller uden CANBUS + 499,95 kr.
 • *

  Scanmaster program for ObdLink & Elm327 interfaces Dansk sprog + 599,95 kr.
  MultiEcuScan test software for Fiat, Alfa Romeo, Lancia & Chrysler (FCA) fuld licens Original Dansk version + 499,95 kr.

Beskrivelse

OBD Link SX

OBDLink SX er et nyudviklet OBD scan værktøj til PC, som gør det muligt at få adgang til nyeste OBD & E-OBD teknologi til en hidtil uset lav pris.
Dette skyldes at der benyttes ny STN1100-processor som, udover at give uset ydelse til prisen, også kan firmware opdateres, så den holder sig på toppen lang frem i tiden.

Med OBDLink SX kan du omdanne din PC til et stærkt og funktionelt måleværktøj med udlæsning af fejl fra bilenss motorstyring og slette disse efter veludført reparation.
Der er også mulighed for udlæsning af live parameterdata og tjekke bilens indbyggede OBD overvågningssystem og se om bilens motor er klar til syn.

Med OBDLink SX medfølger også licens til programmet OBDwiz og quick-guide på papir.

Via OBDLink SX og OBDwiz kan du scanne alle benzinbiler fra 2001 og frem samt alle dieselbiler fra 2003 og frem.

OBDlink kan også med fordel benyttes sammen med andre programmer fra Nic-Tec, eks. superprogrammet for Fiat og Alfa MultiEcuScan eller vores stor sælger Scanmaster.