Scanmaster program for ObdLink & Elm327 interfaces Dansk sprog

Varenummer: 1400

1-3 dages levering

599,95 kr.

Pris inkl. 25% moms.

Program beregnet til alle Obdlink SX MX LX samt de aldrende Elm 327 & 323 interface typer nu i helt ny version 6.0 på Dansk

LÆS MERE

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1400 Kategorier: ,

Beskrivelse

Seneste version af scanmaster
Scanmaster fra Nic-Tec er et godt program som kan bruges til fejlfinding og optimering af alle moderne biler,softwaren udvikles løbende i tyskland af VG-Soft og oversættes til Dansk af Nic-Tec til ære for vore Danske kunder.
Bemærk dette er Fuldversionen som passer til alle interface af typen ELM327 & 323 vi anbefaler dog stærkt OBDLink fra USA ved ny køb da de benytter orignale chips i nyeste version.
*Programmet indeholder 9000 fejlkoder både standart og mærke specifikke.(udvides løbene)
*Mulighed for test af lambda sonde..
*Mulghed for data logging med export til text fil.
*Auto connect funktion
*special modul for Opel fra 1996
*Gratis opdateringer og support
*NYT i version 6.0 Helt ny bruger flade i lækker windows 10 design samt online registering af licens for enklere installation,
*NYT i version 2.1 Flere lækre instruments bords skærme tilføjet disse er også forberedt for nye touch screen PCer software er optimeret for den nyeste generation OBD systemer.
*NYT i version 2.0 Meget forbedert driver support Nu ægte usb ingen virtuel komport, support for bluetooth interfaces, helt ny rapport genererings sektion samt meget meget mere se den fulde liste på nic-tec support forum
*NYT i version 1.9 Ægte dyno meter til “rullefelts måling af hestekræfter og moment” bilens data indtastet blot i de relevante kolonner og herefter gør scanmaster arbejdet .lav feks. en test og gem den herefter kan du altid tjekke om din bil er på “toppen”
*NYT i version 1.8 Nu også med accelerations test bestem selv om du vil teste din bil fra 0-60 0-100 eller 160 km/t og få den helt nøjagtige tid for din bil sjovt at have (eller deprimerende) kan selvsagt også benyttes til at teste om bilen er som den skal være.
*NYT i version 1.8 Er netop færdig med at oversætte programmet til Dansk så det nu bliver muligt at vælge Dansk som bruger sprog. Dette er en funktion som flere har efterspurgt de som allerede har købt licens vil i løbet af kort tid få tilsendt en download link for opgradering til nyeste version gratis selvsagt.
*Bemærk dette er fuld versionen af programmet som fungerer til alle elm327+323 uanset hvor de er købt.

Den nye version er nu klar til download er du Nic-tec kunde bedes du gå til denne side:
http://forum.nic-tec.dk/

Vidste du at at Scanmaster og Obdlink SX (afløser de nu forældede Elm327) fra Nic-Tec nu benyttes tíl udvikling af nye partikkelfiltre hos Haldor Topsøe A/S Samt DTU ?

OBS. Du modtager en unik fremstillet personlig licens for dit scanmaster program i dit navn, pga af dette har vi desværre ikke mulighed for at tage disse retur.

OBS: Scanmaster fra Nic-Tec understøtter mange ældre Alfa Romeo ECU (motorstyringer) som ikke indeholder EOBD system her vælges blot den specielle funktion for “Alfa” på startsiden det samme gør sig gældene for “Opel” herved kan de fleste modeller af disse mærker testes helt tilbage til ca 1995 se komplet liste over disse funktioner herunder.

Bemærk.
Til Kinesiske kopi / Clone ELM327 leveres licens med såkaldt “Call back kode” kan kun installeres på 1 PC.
Til orignale ElmScan 5 fra USA leveres licens som låses til interfacet og kan benyttes på ubegrænset antal PCer.
Af samme grund anbefaler vi kun at investere i Originale ObdLink interfaces ved ny køb.