Tilbud

Reparation af indsendt bilnøgle

Varenummer: 1155

1-3 dages levering

749,95 kr.

Pris inkl. 25% moms.

Bestilling af reparation til bilnøgler.

De fleste bilnøgler kan fint repareres og komme til at fungere og se fine ud igen.

Bestil denne vare, indsend bilnøglen i en kuvert og reparation udføres 2-3 dage efter bilnøglen er modtaget på vores nøgleværksted. Herefter sendes bilnøglen retur.

OBS læs venligst hele produkt dette produkt kort inden du ringer eller skriver og stiller spørgsmål vedr. denne service.

LÆS MERE

Indsæt venligst

  • Reg Nr / Nummerplade *

  • Fejlbeskrivelse *

Husk WD40 til at smøre låsene

  • *

    WD-40 smart straw 250ml + 35,96 kr.
    Nøgle ring med indbygget smartphone holder + 39,96 kr.

Beskrivelse

Ved bestilling af denne vare får du:

Reparation af 1 stk indsendt bilnøgle, som typisk laves inden for 2-3 dage fra nøglen er modtaget hos Nic-Tec.

Reparation af bilnøgler består typisk af skift af micro switch, PCB bliver gennemgået, batteri skiftes, ydre kasse fornys, hvis nødvendigt, knapper skiftes, klinge flyttes eller skæres mv.

Reparation afsluttes med test af håndsender og FRID chip.

Herefter sendes nøglen retur til dig.

Sådan gør du:

Bestil og betal denne vare.

Send herefter din nøgle som en sporbar forsendelse (vigtigt), sammen med kopi af ordrebekræftelse (minimum ordrenummer) til vores nøgleværksted på følgende adresse:

Nic-Tec.Aps

Amalienborgvej 31

9400 Nørresundby


Har du spørgsmål vedr. denne ydelse, så benyt venligst denne formular.

OBS! Er din bilnøgle vandskadet efter tur i vaskemaskinen eller ligende anbefales det IKKE at få den repareret, da resultatet sjældent bliver godt. Derfor afvises vandskader på vores værksted, så send den venligst ikke, hvis du ved dette på forhånd – tak!

I disse tilfælde bør du i stedet få lavet en ny nøgle – benyt gerne vores kontaktformular for bestilling af ny bilnøgle.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg indlevere og afhente min nøgle personligt ?
Det letteste er at bestille reparation her på siden og printe reparations ordren , ligge denne i en kuvert sammen med nøglen som skal repareres og smide kuverten i vores post kasse, som altid har åbent, vi sender den retur eller sender dig besked den er klar til afhenting. Vores adresse står i bunden af siden.

Hvor lang tid tager reparationen – Kan i lave den mens jeg venter?
Typisk 2-3 dage. Til info laves reparationer ikke “mens kunden venter” eller “når man lige kommer forbi”  Har du kun en nøgle tilbage til bilen anbefaler vi meget, at du i stedet bestiller en ny nøgle til bilen og evt efterfølgende indsender eller indleverer din reserve nøgle til reparation. For bestilling af uforpligtende tilbud på en ny nøgle benyt venligst formularen på denne side.

Hvad hvis nøglen ikke kan laves?
Du vil blive kontaktet af os, hvis vores tekniker skønner, at resultatet ikke vil blive stabilt.

Skal jeg betale hvis nøglen ikke kan laves eller ikke fejler noget ?
I disse sjældne tilfælde, hvor en nøgle er for defekt til at kunne laves eller ikke fejler noget , vil du ikke blive trukket for en fuld reparation, normalt vil du blive trukket 250kr for anvendt tid for test & fejlfinding + eventuel fragt, hvis du ønsker nøglen sendt retur.

Er en reparation det samme som en ny nøgle?
Nej, men et godt alternativ, hvor der kan spares en god del penge. Der kan eksempelvis forsat være tegn på slitage på en nøgle som er repareret, nye plastdele kan afvige lidt fra de originale osv. Vi garanterer dog funktionalitet og bestræber os altid på det absolut bedste resultat når vi udfører en reparation.

Kan i lave min nøgle mens jeg venter?
Nej laves typisk i løbet af 2-3 dagen fra vi har modtaget den hvorefter vi sender den retur eller giver besked når den er klar igen til afhentning.

Er der garanti på reparationen?
Der ydes 3 måneders garanti på reparationen.