Tilbud

Abrites Stel nr udlæser / VIN Reader

Varenummer: VIN_R R15H6

1-3 dages levering

Original price was: 1.499,95 kr..Current price is: 1.249,95 kr..

Pris inkl. 25% moms.

Prisen er inkluderet i prisen. Moms

Abrites VIN-læseren er et fremragende værktøj med flere formål. Det kan bruges til at læse og sammenligne VIN (Vehicle Identification Numbers) i køretøjer af flere mærker.
VIN-læseren er et system, der består af en Abrites Bluetooth-enhed og Abrites VIN-læserapplikationen installeret på en iOS- eller Android-enhed.

LÆS MERE

Ikke på lager

Varenummer (SKU): VIN_R R15H6 Kategori:

Beskrivelse

Når VIN-læseren er tilsluttet et køretøj af interesse, samler den en liste over VIN-numrene i dette køretøj og viser dem på din telefonskærm. Når dette er gjort, kan du nemt sammenligne VIN-numrene i køretøjet direkte på skærmen på din enhed, og du kan se, om VIN-numrene matcher hinanden og det fysiske VIN-nummer stemplet på køretøjet.

Fra dette punkt på Abrites VIN læseren vil køre en søgning om de største stjålne køretøj databaser og vil straks give dig en rapport om sammenligningen med databaserne.

Abrites VIN-læseren har en lang række applikationer. For eksempel kan det bruges af de retshåndhævende myndigheder fra hele verden til at yde bistand i særlige operationer og regelmæssig køretøj kontrol, hvis officer af loven har mistanke om, at der er nogle manipulation med et køretøj, som de er interesseret.

En anden stor ansøgning om VIN læseren er i den almindelige køretøj inspektion centre rundt om i verden. Flere og flere reguleringsorganer kræver den fulde VIN-nummerrapport
fra køretøjet under de regelmæssige sikkerhedsinspektioner såsom MOT, TÜV m.fl.