Tilbud

Barracuda Programmer

Varenummer: BP1 R15H8

1-3 dages levering

Original price was: 12.499,95 kr..Current price is: 9.374,95 kr..

Pris inkl. 25% moms.

Nyhed dea LK Scorpio hos www.nic-tec.com  fra LK-Scorpio som også står bag den legendariske Tango Programmer og ikke mindst Orange 5.

Bemærk du skal have en Barracuda Programmer Base først for at kunne tilkøbe Sw moduler og adaptorer opgiv gerne serie nr for din Barracuda Programmer når du bestiller tilbehør til denne.

LÆS MERE
Varenummer (SKU): BP1 R15H8 Kategorier: ,

Beskrivelse

Introduktion:

For flere år siden blev det bestemt hos LK-Scorpio at det ville være nødvendigt at udvikle en ny platform til supplement til de allerede kendte Tango & Orange 5 for at kunne opnå nye  funktioner som ligger uden for hvad der er muligt med de eksisterende platformes hardware.

Efter et større udviklings arbejde er den nye Barracuda programmer endelig klar, formålet med denne nyhed er at give Autolåsesmede , Auto El Centre og ligende et solidt værktøj til vedligehold og reparation af biler , Barracuda er ikke ment som erstatning for Tango eller Orange 5 men som en ny selvstændig  platform til brug i forlængelse  til andre nye funktioner og formål, derfor vil software og funktioner som er udgivet på Tango & Orange 5  ikke bliver overført til Barracuda programmeren

I denne første udgivelse af Barracuda leveres der på typisk LK-Scorpio vis en yderst solid og gennemarbejdet software og hardware til brug ved arbejde Reset , kodning og programmering af  HiTag nøgler og separate PCF79xx chips specielt muligheden for at arbejde direkte på chipniveau har ikke været tilgængelig før nu. Listen over supportede typer kan findes HER . Alle funktioner sw og hw er udviklet, testet og digitalt signeret selvstændigt af LK-Scorpio.

I lighed med Tango er  Barracuda et lang tids projekt hvor du kan forvente nye opdateringer mange år frem i tiden. Udviklingen af nye funktioner er allerede godt igang,  disse vil blive frigivet med Barracuda online opdateringer , nye funktioner bliver modul baserede , nogle vil blive tilføjet din basis sw gratis og andre vil kræve seperat aktivering og betaling præcis som det kendes fra Tango.

Nye moduler tilføjes denne side så du let og hurtigt kan bestille dem hvis du får brug for det.

 

Barracuda base version lereres med følgende:

1.Barracuda base hardware
2.Barracuda base software
3.Barracuda database HITAG reset module 1
4.Barracuda Lead PCF 1 (in-circuit, lodde spids)
5.Barracuda Lead PCF 2 (in-circuit, 2xckrokkedille næb  & 2x Probe nåle)
6.Adapter PCF (in-circuit & expansion)
7.Adapter PCF 7941 (for lodning)
8.Adapter PCF 7945AC (for lodning)
9.Adapter PCF 7952 (for lodning)
10.Adapter PCF 7953/45 (for lodning)
11.Adapter PCF 7953 38pin (for lodning)
12.Adapter PCF 7961 (for lodning)

Barracuda kræver følgende PC hw:

Windows XP/7/8/10 32&64bit PC eller Laptop
USB 2.0/3.0 port
Ekstern strømforsyning 9-24V D