Tilbud

Advanceret Nøgle programmerings system basis enhed TDB1000

Varenummer: TDB1000 R15_TOP

1-3 dages levering

Original price was: 9.999,95 kr..Current price is: 4.499,95 kr..

Pris inkl. 25% moms.

TDB1000 Advanced Security Systems Electronic Tester eller ‘ASSET’  bliver designet & udviklet i England til let at løse følgende opgaver:

HOT!! NU også med 22 Tals Pinkode service for Nissan via WikiKey som du også får adgang til ved køb af TDB1000

Programmering Transponder Nøgler
Programmering af fjernbetjeninger
Udlæsning af sikkerheds pin koder
Resæt af brugte fjernbetjenings nøgler til genbrug.
Programmering af keyless /Proximity System Nøgler

Med TDB1000 medfølger også Gratis adgang til det unikke WikiKey online opslagsværk samt adgang til online support app hvor  TDB1000 ingeniører sidder klar til at hjælpe dig direkte fra UK
TDB1000 bringer komplicerede nøgle programmerings systemer og operation af disse samme via detaljeret teknisk support, for at gøre gøre processen simpel og let at fuldføre.

Med support fra Web siden og Appen www.wikikey.com samt TDB1000 samles alt den nødvendige information som er krævet til at gøre låse smeds arbejde samt avanceret værksteds specialist arbejde både simpelt og overkommeligt

The Diagnostic Box Team har samlet mere end 50 års erfaring fra låsesmeds branchen og giver dig derfor muligheden til at udvide og samtidig forenkle din forretning ved hjælp af vores ekspertise og information.

TDB1000 er let at bruge og samtidig den mest omkostningseffektive nøgle programmerings løsning på markedet , det har et team af eksperter som backer produktet op med ægte mennesker og rigtige opdateringer.

TDB1000 er designet og fremstillet i England, og har et teknisk support team klar til at supportere produktet såvel nu som i fremtiden for at give den nødvendige kvalitet og tillid samt tage det rigtige valg.

Advanced Security Systems Electronic Tester eller “ASSET” er hvad din forretning har brug for at være på forkant af udviklingen.

Funktioner :-

Simple og let at benytte

Lav pris på maskine og software pakker.

Simple PC opdaterings software

Wiki Key Teknisk information Web Portal

Wiki Key Apps for Apple & Android systems

Token Fri ,Benyttes ikke såkaldte “tokens” som er en skrækkelig ting visse producenter benytter som skal købes løbende og hele tiden påfyldes maskinen, hvor man aldrig ved hvor mange der skal benyttes og om man har nok i maskinen til at komme gennem dagen.

TDB1000 er designet og produceret i England og har et teknisk support team som supportere produktet nu som i fremtiden, alt dette er med til at gøre TDB1000 til det helt rigtige valg for dig.
LÆS MERE

2 på lager

Varenummer (SKU): TDB1000 R15_TOP Kategori: Tag:

Beskrivelse

TDB1000 Advanced Security Systems Electronic Tester eller ‘ASSET’  bliver designet & udviklet i England og udviklet til let at løse følgende opgaver:

Programmering Transponder Nøgler
Programmering af fjernbetjeninger
Udlæsning af sikkerheds pin koder
Resæt af brugte fjernbetjenings nøgler til genbrug.
Programmering af keyless /Proximity System Nøgler.

Med TDB1000 får du et af markeds stærkeste nøgle programmerings systemer designet og supporteret fra England oven i købet til super skarpe priser.

Der findes mange videoer som viser TDB1000 i brug på youtube du kan se dem alle HER