Reparation af speedometer og kombi-instrument til Fiat

Varenummer: 1533gpun

1-3 dages levering

2.499,95 kr.

Reparation af kombi-instrument / speedometer til Fiat Grande Punto, Fiat Fiorino samt Citroen Nemo & Peugeot Bipper

LÆS MERE

Fejlbeskrivelse

  • Skal udfyldes *

Varenummer (SKU): 1533gpun Kategorier: ,

Beskrivelse

Reparation af speedometer og kombi-instrument til Fiat Punto og Fiat Florino. Samt til Citroen Nemo & Peugeot Bipper som er baseret på samme Fiat-teknologi.

Instrumenterne i disse modeller går af og til i stykker. Kendetegn er typisk problemer med display samt udfald hvor instrumentet ikke starter.
Nic-Tec udfører reparation af speedometeret/kombi-instrumentet, hvor defekte elektroniske komponenter udskiftes, herefter testes og efterfølgende klar til montering.

Vi bestræber os på at udføre alle reparationer inden for 24 timer efter vi har modtaget instrumentet og sender det herefter retur med det samme igen.

Der er flere fordele forbundet med en veludført reparation fra Nic-Tec, da bilen forbliver original og du vil normalt heller ikke komme i problemer med nøgler, startspærre eller andet som skal indkodes eller forkert værdi på kilometertæller som ved udskiftning til andet nyt eller brugt instrument.

Sådan gør du

Pak instrumentet forsvarligt ind i en kasse og send som sporbar pakke til følgende adresse:

Nic-Tec Aps
Amalienborgvej 31
9400 Nørresundby
Att: Pierre Juhl

Put denne denne vare i indkøbskurven og betal den. Skriv gerne i bemærkningsfeltet, hvornår du indsender instrument, og hvad det fejler. For eventuelle spørgsmål kontakt Nic-Tec info@nic-tec.com eller tlf. 22 91 56 34

Der ydes 1 års garanti på reparationen.

Prisen er for 1 stk.

OBS!
Nic-Tec kan også hjælpe med opkodning og tilpasning af nye som brugte instrumenter samt startspærre og motorstyringer – kontakt os gerne for dette på info@nic-tec.com